We love posters Levering 1-3 hverdage Fri fragt fra 399 kr 14 dages returret
Alfabetdyrenes ABC bogAlfabetdyrenes ABC bog billederAlfabetdyrenes ABC bog outlines
-40%

Alfabetdyrenes ABC bog

Varenr. 1388460
DKK 249,00
DKK 149,00

Spar: DKK 100,00 (40%)

Der er lagt op til leg og læring i alfabetdyrenes ABC bog.

Vi har skabt en ABC bog med et fantasifuldt univers med forunderlige alfabetdyr, fyldt med detaljer børnene kan gå på opdagelse i. Dyr med lapper, syninger, mønstre, hatte, hjul under poterne og meget mere. Uden at sige for meget, er det nok Danmarks mest detaljerede alfabetdyr lavet til dags dato.

Børnene kan få mange underholdende timer til at gå med at studere de detaljerede dyr, mens de lærer om bogstaverne på en sjov og lærerig måde, hvor hver enkelt alfabetdyr har sin egen lille finurlige tekst.

De lidt større børn kan bruge bogen til at øve ord og udtale. Derudover får de den visuelle kobling fra bogstav til ord, mens de allermindste kan bruge bogen som pegebog, som træner genkendelsen af bogstaver og figurer.

Ud over at du får en fantastisk ABC bog, er der også en malebog med alle 29 alfabetdyr som stregtegning bagerst i bogen. Med de mange små detaljer bliver barnets kreative sans og finmotorik trænet.

Selv en voksen vil finde det udfordrende og meditativt, at farvelægge dyrene.

Du kan også bestille hver enkelt alfabetdyr separat. Hvis det ønskes, kan du få dit barns navn, fødselsdato, fødsels tidspunkt, vægt, højde og fødested printet på den valgte plakat. Klik her og se mere.

Alfabetdyrene fås også som en flot ABC plakat til børneværelset, som også kan bestilles med barnets navn. Klik her

We love posters
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt fra 399 kr
14 dages returret

Kurven er tom