We love posters Levering 1-3 hverdage Fri fragt fra 399 kr 14 dages returret

ALLE PLAKATER

Mangler du inspiration til indretningen af hjemmet eller børneværelset, så er du kommet til det rette sted. Her finder du hele vores store udvalg af plakater og posters, i mange forskellige stilarter. Grafiske plakater, kunst plakater, streetart plakater, plakater til børneværelset og meget mere. Vi har både plakater i et simpelt design, og plakater med en utrolig høj detaljegrad. Alle vores plakater er af eget design og forhandles eksklusivt her hos PosterMoon. 

Vi håber du vil finde præcis de plakater der passer ind i din personlige indretning.   

God fornøjelse.

Indret med plakater og posters

Plakater har længe været en vigtig del af indretningen i hjemmet. Plakater gør det nemt at skabe et hjem med personlighed. Man kan hurtig give nyt liv til væggen med en plakat, eller lave en hel billedvæg af plakater. På den måde kan du skabe et helt unikt og personligt udtryk i din boligindretning.  

Når du skal skabe en billedvæg af plakater, så start med at finde din yndlingsplakat, og byg derefter væggen op efter den. Vælg nogle plakater, hvor farverne går igen i plakaterne eller i andet interiør i rummet. Brug gerne en blanding af store og små plakater til billedvæggen. Vælg for eksempel din favorit plakat i 50x70 cm, og byg derefter på med plakater i 30x40 cm.

Hvis du vælger at bygge din væg op med afdæmpede farver, kan du vælge at pifte væggen op med en enkelt mere farvestrålende plakat. Der kunne en plakat med geometriske former være en smuk detalje. Formerne er grafisk rene, men farverne kan variere meget. Fra de mørke farver, til de skarpe eller mere lyse og pastelfarvede toner. Derudover kan du også tilføre endnu mere personlighed til væggen ved at tilføje egne personlige fotografier.      

Plakaterne kan nemt skiftes ud og rykkes rundt for at skabe et nyt udtryk i boligindretningen, hvis du trænger til lidt fornyelse.

Store plakater gør sig også rigtig godt alene på væggen. Men ud over at hænge plakater på væggen, kan du også have dem stående på gulvet, på en hylde eller måske på en stol. Til gulvet bør man altid vælge en stor plakat. For eksempel kan man vælge to matchende plakater i 50x70 cm og stille dem side om side på gulvet.

Indretning af soveværelset er også et sted, hvor man med fordel kan bruge plakater til at skabe et hyggeligt, afslappende og personligt miljø. Det er måske det vigtigste rum i huset. Det er et rum hvor du tilbringer mange timer, så det er vigtigt, at du kan føle dig rolig og afslappet i soveværelset. Og der spiller indretning en stor rolle for dit sovemiljø.

Hvis du har hjemmearbejdsplads, er det vigtig, at du skaber et godt arbejdsmiljø i hjemmet. Brug dine vægge ved arbejdspladsen til at hænge inspirerende plakater op. Drop det traditionelle skrivebord. Find i stedet en lækker bordplade med nogle tilhørende fede ben, eller hæng bordet direkte op på væggen, så man får skabt luft og plads til opmagasinering under bordet. Ledninger der ligger og roder forstyrrer. Gem dem væk med en flot dekorativ kabelboks, og sæt en stikdåse fast under bordet, så du nemt kan få strøm til din computer og andet elektronik på arbejdsbordet, dette er også en god ide, hvis man har små børn med nysgerrige fingre.

We love posters
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt fra 399 kr
14 dages returret

Kurven er tom