We love posters Levering 1-3 hverdage Fri fragt fra 399 kr 14 dages returret

Hvem er vi

PosterMoon er passioneret for at skabe flotte plakater til dit unikke hjem. Vi kalder vores plakater for grafisk kunst, og de kan kun fåes online her i PosterMoons egen Webshop.
Designeren bag værkerne hedder Margit Hau og er grafisk designer og kunstner. 
Jonas Lynge Keninicke står for salg og marketing. Tilsammen har vi skabt vores eget plakatbrand, PosterMoon, som er grafiske værker til dem, som vil skabe deres eget unikke rum med udsmykningen på væggene. 
Vi mener, at plakater er kunstværker, til billige penge, så alle har råd til flot udsmykning på væggene.
 
VORES PRODUKTER
 
Vores plakater bliver trykt på to forskellige papirstyper. Henholdsvis 210 g mat coated inkjet papir, og 260 g semigloss fotopapir. 
Disse to kvaliteter er nøje udvalgt efter hvordan looket på den enkelte plakat fremstår. Nogle plakater får det bedste udtryk på det matte papir og andre får klart en flotteste finish med en semigloss, som har en højere dybdeskarphed og farve kontrast.
Begge papirstyperne har stor farveholdbarhed og kombinationen med vores trykmetode, en Epson SureColor P6000, kan farverne på plakaterne holde i årevis. 
 
Vi sender alle vores plakater sammenrullede i paprør for at skåne plakaterne bedst muligst under forsendelsen.
Alfabetdyrenes ABC bog sendes ligeledes i en bogkonvolut som skåner bogen under fragt. 
 
Har du yderligere spørgsmål til vores virksomhed, produkter, bestilling eller andre ting, kan du skrive en mail til: info@postermoon.dk
 
De bedste hilsner 
 
PosterMoon
 
VI SAMARBEJDER MED
Miljøvenligpakning
 

Kurven er tom