We love posters Levering 1-3 hverdage Fri fragt fra 399 kr 14 dages returret

NAVNEPLAKATER

Her finder du alle vores personlige plakater til børneværelset. Motiverne på navneplakaterne kommer fra vores ABC bog med de søde alfabetdyr. På plakaten bliver den lilles navn, fødselsdato, fødsels tidspunkt, fødselsvægten, højden og fødestedet foreviget.

Navneplakaterne giver dig muligheden for at lave din helt egen unikke plakat til børneværelset med de søde alfabetdyr som motiv. Det er den perfekte gave til dit barn, eller som barsels - eller dåbsgave. Alfabetdyrenes ABC plakat kan også fås som navneplakat, hvor barnets navn vil stå øverst på plakaten.

PosterMoons navneplakater er vores helt nye og anderledes bud på de allerede eksisterende navneplakater der kan købes til børn og babyer. Vi har brugt lang tid på at udvikle de forunderlige alfabetdyr, som vi har illustreret, så de er fyldt med mange sjove og skæve detaljer. Det er bestemt ikke plakater, du kan finde tilsvarende andre steder på plakatmarkedet.

Vi mener ikke, at plakatkunst til de helt små, behøver at være så forenklet i sit udtryk, som man ofte vælger at illustrere plakater og bøger til børn og babyer, og at en plakat til en dreng ikke nødvendigvis behøver at være holdt i blålige nuancer og en piges i rosa nuancer. Tværtimod har vi tegnet de søde og unikke alfabetdyr, så de er fyldt med en masse lækre detaljer og moderne farvevalg, som gør, at både børn og forældre kan hygge sig med at gå på opdagelse i plakatdyrenes mange fine detaljer, helt ned til de mindste syninger på dyrene.

Derudover er der også et pift af elskelig nostalgi i navneplakaterne, da alfabetdyrene ikke fremstår helt nye. Nogle af plakatdyrene kan man næsten forestille sig, at være nænsomt syet til barnebarnet af bedstemor eller bedstefar. Dyrene er også lidt slidte af at være blevet elsket så meget, og er blevet repareret igen og igen med stikninger, sjove lapper og knapper.

We love posters
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt fra 399 kr
14 dages returret

Kurven er tom