We love posters Levering 1-3 hverdage Fri fragt fra 399 kr 14 dages returret

PLAKATER OG POSTERS

Her finder du vores store udvalg af posters og plakater. Vi har plakatkunst til enhver smag, og til en hver bolig. Vi arbejder hele tiden med nye designs, så vores sortiment bliver løbende opdateret. Her har vi gjort det nemt for dig, at finde plakaten der passer ind i din personlige indretningsstil ved at opdele vores plakater i kategorier. Så om du leder efter nyt liv til væggen i stuen, køkkenet, soveværelset, kontoret eller børneværelset, så finder du det her.

Hos PosterMoon er kun det bedste godt nok.

Derfor har vi nøje udvalgt to forskellige papirs kvaliteter vi trykker vores plakater og posters på. Nogle plakater får det bedste udtryk på mat coated papir mens andre plakater får den flotteste finish på semi gloss papir.

Giv nyt liv til væggen med plakater og posters fra PosterMoon.

Vores plakater og posters kan også kombineres med andre plakater fra den samme eller en anden kategori. På den måde kan du lave en smuk og personlig billedvæg til dit unikke hjem. Under flere af vores produkter har vi lavet eksempler på, hvordan den enkelte plakat kan hænges op sammen med andre plakater fra samme kategori. Lad dig for eksempel inspirere af vores billedeksempler af splash plakater under kategorien street art.

Se også udvalget af plakater til børneværelset. Der finder du også Alfabetdyrenes ABC bog, og plakater med alle dyrene fra bogen samt en ABC plakat. Alle alfabetdyrene kan fås som en personlig navneplakat, hvor du kan lave din helt egen unikke plakat til børneværelset. Du indtaster den lilles navn, fødselsdato, fødsels tidspunkt, fødselsvægten, højden og fødestedet, som bliver foreviget på plakaten. En perfekte gave til dit barn, eller som barsels - eller dåbsgave.

We love posters
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt fra 399 kr
14 dages returret

Kurven er tom