We love posters Levering 1-3 hverdage Fri fragt fra 399 kr 14 dages returret

TIL DE SMÅ

Velkommen ind i vores univers af plakater til børneværelset. Her finder du blandt andet plakater med alfabetdyrene fra vores ABC bog, samt en ABC plakat med de søde alfabetdyr. Perfekt når barnet skal til at lære alfabetet. Plakaterne kan gøres personlige med barnets navn og fødselsoplysninger. En rigtig god og personlig ide til barsels- eller dåbsgave. Foruden de søde alfabetdyr finder du mange andre fine plakater med søde og barnlige motiver. Så skal du indrette børneværelset, eller skal der lidt fornyelse til væggen, så kan du finde plakaten her.

ABC bøger

Halfdans ABC bog fra 1967 er ubestridt den mest kendte ABC bog i Danmark. Og med god grund. Han er var en af Danmarks mest populære digtere, specielt kendt for hans skøre og tossede børnerim. Det er de skøre og tossede rim der den gang gjorde bogen så kendt og gør at den stadig holder den dag i dag. Efterfølgende er der kommet mange andre ABC bøger på markedet. Blandt dem kan nævnes Knud Romers ABC, Sigurds ABC og Hr. Skægs ABC.

Alle sammen kan noget forskelligt. Og det kan Alfabetdyrenes ABC bog også. I denne bog er det specielt illustrationerne der er lagt vægt på. Derfor tør vi godt sige at Alfabetdyrenes ABC bog er Danmarks måske mest detaljerede ABC bog.   

We love posters
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt fra 399 kr
14 dages returret

Kurven er tom