We love posters Levering 1-3 hverdage Fri fragt fra 399 kr 14 dages returret
Punkt-streg elefant med navn- plakat i ramme Punkt-streg elefant med navn- plakat lilla Punkt-streg elefant med navn- plakat blå Punkt-streg elefant med navn- plakat closeup Punkt-streg elefant med navn- plakat eks01 Punkt-streg elefant med navn- plakat eks02

Punkt-streg elefant med navn- plakat

Varenr. 2178212
DKK 299,00
Størrelse
Plakaten bliver trykt på 210g mat coated inkjet papir for at få det bedste udtryk frem i netop denne plakat.

Vi er stolte af, at præsentere vores plakatdesign med et personligt og nærværende koncept inden for punkt-streg ideen. Et koncept de fleste nok kan huske fra barndommens lærebøger. 
Nu kan dit barn få den mest personlige plakat på værelset, da det er barnet selv som skal lægge sidste hånd på kunstværket og tegne linierne mellem punkterne.

På denne plakat, skriver vi barnets navn på plakaten, som en ekstra personlig detalje, så plakaten bliver helt din egen.

Et lille tip er også, at ramme plakaten ind først og derefter tegne på glasset. Så kan man altid viske stregerne ud igen og tegne noget nyt.

Du kan også lade plakaten stå grafisk smuk og enkel som den er. Det er helt op til dig. Vores smukke punktalfabet plakat står, som eksempel, virkelig smuk som den er, uden yderligere streger. 

Skriv meget gerne en mail til os, hvis du har en ide til en fin punkt-streg plakat.

We love posters
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt fra 399 kr
14 dages returret

Kurven er tom

Vi holder ferielukket fra d.30/7 - d.15/8 Ordrer sendes ud igen fra d. 16/8