We love posters Levering 1-3 hverdage Fri fragt fra 399 kr 14 dages returret

STREET ART

Her finder du vores kollektion af street art plakater og posters. Hvert motiv har vi fundet på gader og stræder og affotograferet. Herefter har vi finpudset og lagt et sidste digitalt touch på værkerne. Blandt vores plakater er der motiver fra Barcelona, New York, Florida, Tobago og København. Kunstværkerne gør sig godt alene, men kan også sættes sammen til en flot samlet serie af street art plakater. På den måde kan du sammensætte plakaterne til din helt egen unikke street art billedvæg.   

Er street art grafitti? Nej, bestemt ikke. Ja, begge dele er ulovligt, da billederne er udført i det offentlige rum uden tilladelse. Forskellen ligger i, at man betragter traditionel graffiti som hærværk, hvorimod street art bliver betragtet som mindre ødelæggende i det offentlige gadebillede, da det ikke fremstår skræmmende som almindelig graffiti kan gøre. Mange vil måske sige, at street art ligefrem forskønner bybilledet. Det er blandt andet det der gør, at det er lettere at se det skønne i street art. I nogle tilfælde sker det faktisk, at street art bliver erklæret bevaringsværdigt, da det bidrager med noget kulturelt i gadebilledet, som fx Banksys berømte street art.

Hos PosterMoon er vi enige i, at street art kan forskønne et ellers anonymt og trist gadebillede. Street art er ofte væk igen efter et øjeblik. Derfor har vi indfanget de kunstneriske motiver og foreviget dem her i denne kollektion.      

We love posters
Levering 1-3 hverdage
Fri fragt fra 399 kr
14 dages returret

Kurven er tom